Оселедець під шубою з печінкою тріски

  • Вигляд
    4

25 хв.

6 порцій

Напевно, ви здивуєтеся, але оселедець під шубою можна дуже смачно приготувати з печінкою тріски. Ці два компоненти відмінно поєднуються один з одним та овочами. Раджу при покупці тріски завжди дивитися терміни на упаковці!

складові

  • Оселедець (готове філе) –
    300 г
  • Печінка тріски –
    200 г
  • Буряк (відварений) –
    250 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    200 г
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Огірки солені) –
    2 штуки
  • Цибуля ріпчаста –
    2 штуки
  • Майонез –
    200 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Наріжте оселедці, цибулю та огірки. Яйця та варені овочі натріть на тертці. Печінку тріски добре розімніть вилкою.

Викладіть на тарілку шарами оселедець, цибулю та картопля. Додайте сіль, перець та майонез.

Розкладіть печінку тріски, моркву, огірки та яйця. Знову посоліть, поперчіть та змастіть майонезом.

Верхній шар салату зробіть з буряка, змішаного з майонезом.

Прикрасьте салат яєчною крихтою і надішліть на 2 години в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]