Пісний салат «Олів’є»

  • Вигляд
    38


25 хв.

6 порцій

Коли за столом збирається багато гостей, то обов’язково перебувають прихильники здорового харчування. Раджу наперед з’ясувати смакові уподобання кожного та продумати меню. Хорошим варіантом буде пісне олів’є. Такий салат готується з пісним майонезом, без яєць та ковбаси.

складові

  • Відварна картопля) –
    250 г
  • Морква (варена) –
    150 г
  • Огірки солені) –
    3 штуки
  • Гриби (смажені) –
    250 г
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Зелений горошок (консервований) –
    200 г
  • Майонез (пісний) –
    180 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Кріп (для прикраси) –
    2 гілочки

Покроковий рецепт приготування

Картопля, морква, цибуля та солоні огірки наріжте дрібними шматочками.


Зелений горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.

Пісний салат «Олів'є» – фото приготування рецепту, крок 2

У глибокій мисці змішайте картоплю, моркву, гриби, огірки, цибулю та зелений горошок. Небагато горошку залиште для прикраси готового салату.

Пісний салат «Олів'є» – фото приготування рецепту, крок 3

Додайте сіль, мелений чорний перець та майонез. Акуратно перемішайте ложкою салат.

Пісний салат «Олів'є» – фото приготування рецепту, крок 4

За допомогою кільця сервіровки викладіть пісний олів’є на тарілку, прикрасьте зеленню.

Пісний салат «Олів'є» – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]