-
Вигляд10
15 хв.
6 порцій
Як не перенавантажувати шлунок на свята? Готуйте тільки корисні страви і, звичайно, контролюйте порції з’їденого. Рекомендую скуштувати рецепт ПП салату Олів’є. Ви будете приємно вражені його гармонійним смаком.
складові
-
Куряче філе (варене) –
400 г -
Яйця курячі (варені) –
3 штуки -
Картопля –
250 г -
Морква –
200 г -
Мариновані огірки –
200 г -
Зелений горошок (консервований) –
150 г -
Грецький йогурт
100 мл -
Сметана –
50 мл -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Наріжте куряче філе, огірки, очищені яйця, картопля та морква.
Зелений горошок викладіть на друшляк і промийте.
Грецький йогурт змішайте зі сметаною та лимонним соком.
Викладіть у миску подрібнені інгредієнти та зелений горошок.
Додайте мелений перець, сіль, заготовку зі сметани та йогурту, перемішайте.
Leave a Review