![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-46643-1240x827.jpg)
-
Вигляд11
1 год. 0 хв.
4 порції
Олів’є став неймовірно популярним за радянських часів. Не дивно, що саме радянський рецепт досі користується популярністю. Причому не лише у нас, а взагалі у всьому світі. Ділюсь тонкощами та секретами перевіреної часом класики.
складові
-
Варена ковбаса –
300 г -
Картопля –
3 штуки -
Яйця курячі
4 штуки -
Морква –
1 штука -
Зелений горошок –
1 банку -
Яблука –
1 штука -
Мариновані огірки –
2-3 штуки -
Майонез –
150 г
Покроковий рецепт приготування
Відваріть до готовності картоплю, моркву та яйця окремо один від одного. Охолодіть.
Наріжте всі інгредієнти на олив’є дрібним кубиком, додайте горошок і перемішайте салат.
Перед подачею заправте майонезом салат.
Leave a Review