Рулет з лавашу з тунцем та сиром

  • Вигляд
    4


1 год. 10 хв.

4 порції

Найскладніше в приготуванні рулету з лаваша – це почекати, поки він просочиться і нарешті можна буде його їсти. Все інше – нісенітниця на 15 хвилин. Лаваш добрий ще й тим, що загортати в нього можна будь-які начинки: наприклад, консервованого тунця із сиром.

складові

  • Тунець (консервований) –
    1 банку
  • Лаваш –
    2 листа
  • Зелень
    0.5 пучка
  • Сир –
    60 г
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Майонез –
    1 ст.л.
  • Лимонний сік
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 щіпка
  • Молотий чорний перець
    1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Відваріть яйця до готовності та натріть на дрібній тертці.

Нарубайте зелень до смаку і натріть сир.

Розімніть тунця вилкою та змішайте всі інгредієнти для начинки.

Додайте сіль, перець, лимонний сік та майонез, і перемішайте ще раз.

Розподіліть начинку по лавашу рівним шаром, згорніть тугий рулет і затягніть його в плівку.

Відправте рулет із тунцем і сиром в холодильник на годину, а потім наріжте шайбочками приблизно по 3 см.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]