![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-7540-1240x827.jpg)
-
Вигляд4
1 год. 10 хв.
4 порції
Найскладніше в приготуванні рулету з лаваша – це почекати, поки він просочиться і нарешті можна буде його їсти. Все інше – нісенітниця на 15 хвилин. Лаваш добрий ще й тим, що загортати в нього можна будь-які начинки: наприклад, консервованого тунця із сиром.
складові
-
Тунець (консервований) –
1 банку -
Лаваш –
2 листа -
Зелень –
0.5 пучка -
Сир –
60 г -
Яйця курячі
2 штуки -
Майонез –
1 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ч. л. -
Сіль –
1 щіпка -
Молотий чорний перець –
1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Відваріть яйця до готовності та натріть на дрібній тертці.
Нарубайте зелень до смаку і натріть сир.
Розімніть тунця вилкою та змішайте всі інгредієнти для начинки.
Додайте сіль, перець, лимонний сік та майонез, і перемішайте ще раз.
Розподіліть начинку по лавашу рівним шаром, згорніть тугий рулет і затягніть його в плівку.
Відправте рулет із тунцем і сиром в холодильник на годину, а потім наріжте шайбочками приблизно по 3 см.
Leave a Review