Салат-боул з морепродуктами

  • Вигляд
    4


10 хв.

2 порції

У кращих традиціях боулів цей салат можна перемішати або подавати прямо так. Щоб заощадити час, раджу використати мариновані морепродукти. Тоді до них навіть не потрібна складна заправка – достатньо соку лимона чи лайма.

складові

  • Морква –
    2 штуки
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Петрушка –
    4 гілочки
  • Лайм –
    0.5 штуки
  • Мідії (консервовані) –
    200 г
  • Креветки (консервовані) –
    200 г
  • Кальмари (консервовані) –
    200 г
  • Крабові палички –
    200 г
  • Помідори черрі –
    8 штук

Покроковий рецепт приготування

Тонко наріжте моркву та цибулю, розріжте чері на четвертинки.

Злийте рідину з усіх консервів, подрібніть зелень і наріжте крабові палички.

Розкладіть усі інгредієнти по мисках і збризкайте салат соком лайма.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]