-
Вигляд4
10 хв.
2 порції
У кращих традиціях боулів цей салат можна перемішати або подавати прямо так. Щоб заощадити час, раджу використати мариновані морепродукти. Тоді до них навіть не потрібна складна заправка – достатньо соку лимона чи лайма.
складові
-
Морква –
2 штуки -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Петрушка –
4 гілочки -
Лайм –
0.5 штуки -
Мідії (консервовані) –
200 г -
Креветки (консервовані) –
200 г -
Кальмари (консервовані) –
200 г -
Крабові палички –
200 г -
Помідори черрі –
8 штук
Покроковий рецепт приготування
Тонко наріжте моркву та цибулю, розріжте чері на четвертинки.
Злийте рідину з усіх консервів, подрібніть зелень і наріжте крабові палички.
Розкладіть усі інгредієнти по мисках і збризкайте салат соком лайма.
Leave a Review