Салат «Гранатовий браслет» зі смаженою куркою

  • Вигляд
    2


30 хв.

6 порцій

Чи плануєте особливий вечір? Тоді і меню має бути відповідним. Приготуйте гарні закуски, подбайте про напої та обов’язково подайте на стіл «Гранатовий браслет». Цей вишуканий салат захопить усіх ваших гостей!

складові

  • Куряче філе –
    400 г
  • Буряк (варений) –
    200 г
  • Відварна картопля) –
    250 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Майонез –
    200 мл
  • Гранат (зерна) –
    350 г

складові

  • Куряче філе –
    400 г
  • Буряк (варений) –
    200 г
  • Відварна картопля) –
    250 г
  • Морква (варена) –
    2 штуки
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Майонез –
    200 мл
  • Гранат (зерна)
    350 г

Покроковий рецепт приготування

Куряче філе промийте, ретельно обсушіть і наріжте невеликими шматочками.

Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть.

Розігрійте олію на сковороді, викладіть курку та обсмажте 7-10 хвилин на середньому вогні.

Додайте|добавляйте| цибулю і продовжуйте готувати 4-5 хвилин|мінути|.

Посолити, поперчити, вимкніть вогонь і залишити м’ясо під кришкою ще на 5 хвилин.

Картоплю, буряк, моркву очистіть і натріть на великій тертці.

Щоб надати салату форму кільця, поставте склянку в центр тарілки.

Викладіть шар картоплі, присипте сіллю, перцем та змастіть майонезом.

Далі викладіть курку з цибулею та моркву. Знову поперчіть, посоліть та додайте майонез.

Поступово розкладіть буряк, коригуючи форму салату так, як вам подобається. Поперчіть, посоліть і змастіть майонезом з усіх боків.

Прикрасьте зернами граната на всій поверхні. Акуратно вийміть склянку і переставте готову страву на 1:00 в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]