![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-13212-1240x825.jpg)
-
Вигляд2
30 хв.
6 порцій
Чи плануєте особливий вечір? Тоді і меню має бути відповідним. Приготуйте гарні закуски, подбайте про напої та обов’язково подайте на стіл «Гранатовий браслет». Цей вишуканий салат захопить усіх ваших гостей!
складові
-
Куряче філе –
400 г -
Буряк (варений) –
200 г -
Відварна картопля) –
250 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Майонез –
200 мл -
Гранат (зерна) –
350 г
складові
-
Куряче філе –
400 г -
Буряк (варений) –
200 г -
Відварна картопля) –
250 г -
Морква (варена) –
2 штуки -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Майонез –
200 мл -
Гранат (зерна)
350 г
Покроковий рецепт приготування
Куряче філе промийте, ретельно обсушіть і наріжте невеликими шматочками.
Цибулю очистіть від лушпиння і подрібніть.
Розігрійте олію на сковороді, викладіть курку та обсмажте 7-10 хвилин на середньому вогні.
Додайте|добавляйте| цибулю і продовжуйте готувати 4-5 хвилин|мінути|.
Посолити, поперчити, вимкніть вогонь і залишити м’ясо під кришкою ще на 5 хвилин.
Картоплю, буряк, моркву очистіть і натріть на великій тертці.
Щоб надати салату форму кільця, поставте склянку в центр тарілки.
Викладіть шар картоплі, присипте сіллю, перцем та змастіть майонезом.
Далі викладіть курку з цибулею та моркву. Знову поперчіть, посоліть та додайте майонез.
Поступово розкладіть буряк, коригуючи форму салату так, як вам подобається. Поперчіть, посоліть і змастіть майонезом з усіх боків.
Прикрасьте зернами граната на всій поверхні. Акуратно вийміть склянку і переставте готову страву на 1:00 в холодильник.
Leave a Review