Салат із червонокачанної капусти з цибулею

  • Вигляд
    14


15 хв.

2 порції

Червонокачанна капуста навіть найпростіші салати перетворює на справжню святкову страву. Для кольорового розмаїття пропоную використовувати зелену цибулю. А за бажанням можете додати ще жменю консервованої кукурудзи або дрібно нарізаний червоний перець.

складові

  • Червонокачанна капуста –
    250 г
  • Зелена цибуля –
    1 пучок
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Кунжут –
    1 ст.л.
  • Винний оцет –
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 ч. л.
  • Гострий червоний перець
    1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Наріжте капусту, розімніть її з сіллю руками і злийте зайвий сік.


Дрібно наріжте фіолетову та зелену цибулю.

Салат з червонокачанної капусти з цибулею – фото приготування рецепту, крок 2

Збризкайте салат винним оцтом, приправте до смаку і перемішайте.

Салат з червонокачанної капусти з цибулею – фото приготування рецепту, крок 3

Посипте кунжутом перед подачею.

Салат з червонокачанної капусти з цибулею – фото приготування рецепту, крок 4

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]