![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/L2Ntcy9hbGwtaW1hZ2VzL2Q4OThmMGI5LWQ2NmUtNGJjNy04YjllLWE2ZWU2ZGFjOGIwYi5qcGc.webp.webp)
-
Вигляд3
Салат
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Натисніть, щоб екран не гас, поки ви готуєте. Екран повернеться у звичний режим, коли ви залишите сторінку або вимкнете функцію
Крок 1
Буряк і гарбуз відварити окремо до готовності. Очистити та нарізати невеликими кубиками.
Крок 2
![](https://images.gastronom.ru/o7b1urpDVud_phJIi0jlc7gdykKVMmhmpX1aJdeIGiw/pr:recipe-step-image/g:ce/rs:auto:0:0:0/L2Ntcy9hbGwtaW1hZ2VzLzNjZmJhM2JjLTg2YTAtNDJhNy04MWRjLWYzZmJlZTdmYzUxNy5qcGc.webp)
Такими ж кубиками нарізати свіжий і маринований огірки (корнішони). Яйця дрібно порубати ножем. Зелену цибулю та кріп ретельно подрібнити.
Крок 3
![](https://images.gastronom.ru/-4iUKoDOvlpeZDmPgaZWE7cTtSffaXpPfhPwAM3e-WQ/pr:recipe-step-image/g:ce/rs:auto:0:0:0/L2Ntcy9hbGwtaW1hZ2VzLzIyYjQ2ZDk4LWI2MmYtNDcwMi04NDIxLWQ1MGUxMDY4MTY2NS5qcGc.webp)
У центр страви помістити шматочки тунця. По краях розкласти гірками овочі, яйця та зелень. Посолити, поперчити та полити Calve Легким. Подати салат. Перемішати.
Leave a Review