Салат із консервованого тунця

  • Вигляд
    3
Салат

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Натисніть, щоб екран не гас, поки ви готуєте. Екран повернеться у звичний режим, коли ви залишите сторінку або вимкнете функцію

Крок 1

Буряк і гарбуз відварити окремо до готовності. Очистити та нарізати невеликими кубиками.

Крок 2

Такими ж кубиками нарізати свіжий і маринований огірки (корнішони). Яйця дрібно порубати ножем. Зелену цибулю та кріп ретельно подрібнити.

Крок 3

У центр страви помістити шматочки тунця. По краях розкласти гірками овочі, яйця та зелень. Посолити, поперчити та полити Calve Легким. Подати салат. Перемішати.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]