-
Вигляд23
45 хв.
4 порції
Цей рецепт готується трохи довше за більшість салатів з пекінської капусти, тому що спочатку доведеться запекти курку. Рекомендую робити це у фользі – так вона залишається соковитою і ще краще просочується ароматами спецій.
складові
-
Куряче філе –
1 штука -
Спеції та приправи (для курки) –
1 ч. л. -
Пекінська капуста –
1 качан -
Огірки –
2 штуки -
Лимонний сік –
1 ч. л. -
Оливкова олія –
2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Натріть філе спеціями, загорніть у фольгу та запікайте приблизно 40 хвилин при 180 градусах.
Наріжте курку кубиком, нашаткуйте капусту і тонко наріжте огірки.
Перемішайте салат, збризкайте лимонним соком і оливковою олією.
Leave a Review