Салат “Коул Слоу” з червонокачанної капусти.

  • Вигляд
    11


15 хв.

2 порції

Коул Слоу – це капустяний салат з іншими овочами та заправкою на основі вершків або майонезу. Пропоную приготувати його з капусти з йогуртом – прекрасний дієтичний варіант на кожен день. А завдяки гарному відтінку він прикрасить і святковий стіл!

складові

  • Червонокачанна капуста –
    300 г
  • Морква –
    150 г
  • Йогурт –
    5 ст.л.
  • Діжонська гірчиця –
    2 ч. л.
  • Цукор
    1 ч. л.
  • Сіль
    0,5 ч. л.
  • Спеції та приправи
    1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Наріжте капусту якомога дрібніше і натріть моркву на великій тертці.


Змішайте овочі і трохи відіжміть їх руками. Злийте зайвий сік.

Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 2

Змішайте йогурт, діжонську гірчицю та всі спеції.

Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 3

Заправте цією заправкою салат та подавайте до столу.

Салат «Коул Слоу» з червонокачанної капусти – фото приготування рецепту, крок 4

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]