Салат “Олів’є” зі сметаною

  • Вигляд
    18


20 хв.

6 порцій

Якщо ви не любите майонез, приготуйте “Олів’є” зі сметаною. Улюблений салат виходить таким же смачним, але легшим. Я намагаюся використовувати сметану жирністю до 15% – у неї зовсім небагато калорій та зручна густота.

складові

  • Варена ковбаса (молочна) –
    200 г
  • Відварна картопля) –
    200 г
  • Морква (варена) –
    150 г
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Огірки солені) –
    2 штуки
  • Зелений горошок (консервований) –
    150 г
  • Сметана –
    200 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Ковбасу, яйця, картопля, морква та огірки наріжте дрібними кубиками однакової величини.


Горошок відкиньте на друшляк, промийте під проточною водою та обсушіть на паперовому рушнику.

Салат «Олів'є» зі сметаною – фото приготування рецепту, крок 2

У глибокій мисці змішайте огірки, ковбасу, картопля, морква, яйця та зелений горошок.

Салат «Олів'є» зі сметаною – фото приготування рецепту, крок 3

Додайте сіль, мелений чорний перець та сметану. Акуратно перемішайте салат ложкою, намагаючись не розчавити овочі.

Салат «Олів'є» зі сметаною – фото приготування рецепту, крок 4

Викладіть олів’є на гарну тарілку, прикрасьте листочками зелені та подавайте на стіл.

Салат «Олів'є» зі сметаною – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]