Салат з фунчозою, креветками, свинячим фаршем та овочами.

  • Вигляд
    16


35 хв.

5 порцій

Набридла однакова їжа? Приготуйте незвичайний салат у тайському стилі. Він виходить таким ситним, що однією порцією можна надовго вгамувати голод. У приготуванні немає жодних складнощів, тим більше, що все вже розписано покроково.

складові

  • Фунчоза –
    200 г
  • Креветки (охолоджені) –
    12 штук
  • Свинячий фарш –
    150 г
  • Помідори черрі –
    150 г
  • Гострий червоний перець
    1 стручок
  • Селера –
    50 г
  • Цибуля ріпчаста –
    2 штуки
  • Рослинна олія
    2 ст.л.
  • Кунжутну олію –
    1 ст.л.
  • Бальзамічний оцет –
    1 ст.л.
  • Лайм –
    1 штука
  • Соєвий соус –
    2 ст.л.
  • Рибний соус –
    1 ст.л.
  • мелений імбир
    за смаком
  • Цукор
    1 ст.л.
  • Вода (окріп) –
    2 л

Покроковий рецепт приготування

Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин|мінути|.

Відкиньте на друшляк і промийте під проточною водою.

Креветки на 1 хвилину залийте окропом.

Злийте воду, злегка остудіть, очистіть і збризкайте оцтом.

Свинячий фарш обсмажте на олії до готовності. Намагайтеся всі грудочки розім’яти лопаткою.

Наріжте помідори, гострий перець, селера та очищену цибулю.

Змішайте фунчозу, свинячий фарш, креветки, цибулю, помідори, селеру та гострий перець.

В окремий посуд видавіть сік лайма.

Додайте соєвий та рибний соуси, цукор, мелений імбир та рибний соус.

Влийте заправку в салат і перемішайте. За смаком можна додати подрібнений арахіс та зелень.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]