Салат з фунчозою, креветками, тофу та овочами.

  • Вигляд
    8


25 хв.

4 порції

Давайте разом приготуємо чудовий азіатський салат! Ситний, смачний, з креветками та хрумким тофу. Він сподобається навіть тим, хто байдужий до подібних страв. Складнощів у процесі приготування не буде, все дуже просто.

складові

  • Фунчоза –
    200 г
  • Тофу –
    200 г
  • Креветки –
    200 г
  • Морква –
    1 штука
  • Корінь селери –
    100 г
  • Рослинна олія
    2 ст.л.
  • Рисовий оцет –
    2 ст.л.
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Соєвий соус –
    2 ст.л.
  • мелений коріандр
    0,5 ч. л.
  • мелений імбир
    за смаком
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Вода (фільтрована) –
    2 л

Покроковий рецепт приготування

Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин|мінути|.

Відкиньте на друшляк і промийте під проточною водою.

Тофу наріжте невеликими кубиками.

Змішайте тофу з соєвим соусом, присипте меленим перцем і заберіть на 10 хвилин.

Моркву та селеру натріть на спеціальній тертці.

Креветки промийте окропом, очистіть і збризкайте лимонним соком.

Розігрійте 1 ст. олії на сковороді і обсмажте тофу 2-3 хвилини.

Змішайте фунчозу, тофу, креветки, селеру та моркву.

Окремо змішайте рисовий оцет, сіль, спеції і масло, що залишилося.

Влийте заправку в салат і перемішайте. Можна додати зелену цибулю або смажену арахіс.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]