![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-22359-1240x825.jpg)
-
Вигляд8
25 хв.
4 порції
Давайте разом приготуємо чудовий азіатський салат! Ситний, смачний, з креветками та хрумким тофу. Він сподобається навіть тим, хто байдужий до подібних страв. Складнощів у процесі приготування не буде, все дуже просто.
складові
-
Фунчоза –
200 г -
Тофу –
200 г -
Креветки –
200 г -
Морква –
1 штука -
Корінь селери –
100 г -
Рослинна олія –
2 ст.л. -
Рисовий оцет –
2 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Соєвий соус –
2 ст.л. -
мелений коріандр
0,5 ч. л. -
мелений імбир
за смаком -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Вода (фільтрована) –
2 л
Покроковий рецепт приготування
Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин|мінути|.
Відкиньте на друшляк і промийте під проточною водою.
Тофу наріжте невеликими кубиками.
Змішайте тофу з соєвим соусом, присипте меленим перцем і заберіть на 10 хвилин.
Моркву та селеру натріть на спеціальній тертці.
Креветки промийте окропом, очистіть і збризкайте лимонним соком.
Розігрійте 1 ст. олії на сковороді і обсмажте тофу 2-3 хвилини.
Змішайте фунчозу, тофу, креветки, селеру та моркву.
Окремо змішайте рисовий оцет, сіль, спеції і масло, що залишилося.
Влийте заправку в салат і перемішайте. Можна додати зелену цибулю або смажену арахіс.
Leave a Review