Салат з фунчози з креветками, рибними консервами та маринованим перцем.

  • Вигляд
    6


20 хв.

4 порції

Фунчозу часто використовують у азіатських стравах. Вона має неймовірні властивості легко вбирати аромати та смаки. З цієї причини скляну локшину ще називають «ідеальним гарніром». Салати з нею завжди вражають гармонійним смаком.

складові

  • Фунчоза –
    250 г
  • Креветки (охолоджені) –
    12 штук
  • Рибні консерви (у олії) –
    1 банку
  • Помідори черрі –
    100 г
  • Гострий червоний перець
    1 стручок
  • Маринований перець
    100 г
  • Цибуля ріпчаста –
    1 штука
  • Лимонний сік
    2 ч. л.
  • Кунжутну олію –
    2 ст.л.
  • Рисовий оцет –
    2 ст.л.
  • мелений імбир
    за смаком
  • Сіль
    за смаком
  • Вода (кип’ячена) –
    2 л

Покроковий рецепт приготування

Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин|мінути|.

Відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.

Наріжте помідори, очищену цибулю, гостру та мариновану перці.

Креветки промийте окропом, очистіть від панцирів і збризкайте лимонним соком.

Консерви дістаньте з банки та розімніть вилкою.

Змішайте фунчозу, консерви, креветки, помідори, цибулю та обидва види перців.

Окремо змішайте кунжутну олію, рисовий оцет, мелений імбир та сіль.

Влийте заправку в салат і перемішайте. Перед подачею салат має 30-40 хвилин постояти в холодильнику.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]