![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-22591-1240x825.jpg)
-
Вигляд6
20 хв.
4 порції
Фунчозу часто використовують у азіатських стравах. Вона має неймовірні властивості легко вбирати аромати та смаки. З цієї причини скляну локшину ще називають «ідеальним гарніром». Салати з нею завжди вражають гармонійним смаком.
складові
-
Фунчоза –
250 г -
Креветки (охолоджені) –
12 штук -
Рибні консерви (у олії) –
1 банку -
Помідори черрі –
100 г -
Гострий червоний перець
1 стручок -
Маринований перець –
100 г -
Цибуля ріпчаста –
1 штука -
Лимонний сік –
2 ч. л. -
Кунжутну олію –
2 ст.л. -
Рисовий оцет –
2 ст.л. -
мелений імбир
за смаком -
Сіль –
за смаком -
Вода (кип’ячена) –
2 л
Покроковий рецепт приготування
Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин|мінути|.
Відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
Наріжте помідори, очищену цибулю, гостру та мариновану перці.
Креветки промийте окропом, очистіть від панцирів і збризкайте лимонним соком.
Консерви дістаньте з банки та розімніть вилкою.
Змішайте фунчозу, консерви, креветки, помідори, цибулю та обидва види перців.
Окремо змішайте кунжутну олію, рисовий оцет, мелений імбир та сіль.
Влийте заправку в салат і перемішайте. Перед подачею салат має 30-40 хвилин постояти в холодильнику.
Leave a Review