-
Вигляд22
15 хв.
4 порції
Хочеться приготувати легкий овочевий салат? Цей рецепт вам точно сподобається. Капусту слід розім’яти руками із сіллю та лимонним соком. Завдяки цьому вона стане м’якшою та соковитішою. Тільки не перестарайтеся, інакше овоч втратить вигляд.
складові
-
Капуста білокачанна) –
500 г -
Корейська морква –
150 г -
Болгарський перець –
1 штука -
Рослинна олія –
3 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Білокачанну капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
Додайте сіль, лимонний сік і перемішайте, трохи розминаючи масу руками.
Болгарський перець очистіть та наріжте.
Змішайте капусту, болгарський перець та корейську моркву.
Додайте за смаком сіль, заправте салат олією і приберіть на годину-півтори в холодильник.
Leave a Review