Салат з капусти, болгарського перцю та корейської моркви.

  • Вигляд
    22


15 хв.

4 порції

Хочеться приготувати легкий овочевий салат? Цей рецепт вам точно сподобається. Капусту слід розім’яти руками із сіллю та лимонним соком. Завдяки цьому вона стане м’якшою та соковитішою. Тільки не перестарайтеся, інакше овоч втратить вигляд.

складові

  • Капуста білокачанна) –
    500 г
  • Корейська морква –
    150 г
  • Болгарський перець –
    1 штука
  • Рослинна олія
    3 ст.л.
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Білокачанну капусту нашаткуйте тонкою соломкою.


Додайте сіль, лимонний сік і перемішайте, трохи розминаючи масу руками.

Салат з капусти, болгарського перцю та корейської моркви – фото приготування рецепту, крок 2

Болгарський перець очистіть та наріжте.

Салат з капусти, болгарського перцю та корейської моркви – фото приготування рецепту, крок 3

Змішайте капусту, болгарський перець та корейську моркву.

Салат з капусти, болгарського перцю та корейської моркви – фото приготування рецепту, крок 4

Додайте за смаком сіль, заправте салат олією і приберіть на годину-півтори в холодильник.

Салат з капусти, болгарського перцю та корейської моркви – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]