Салат з креветками, моцарелою та хурмою

  • Вигляд
    10


20 хв.

6 порцій

Восени, коли у продажу з’являється ароматна хурма, я обов’язково готую з неї салат. Мені дуже подобається її солодкуватий смак у поєднанні з креветками, моцарелою, руколою та мандаринами. Спробуйте, це неймовірно смачно та просто!

складові

  • Креветки (варені) –
    300 г
  • Моцарелла (жемчужини) –
    250 г
  • Хурма (велика) –
    1 штука
  • Мандарини –
    300 г
  • Салатний мікс –
    50 г
  • Рукола
    півпучка
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Кукурудзяна олія –
    3 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Морська сіль
    за смаком
  • Вода (окріп) –
    800 мл

Покроковий рецепт приготування

Креветки промийте окропом, очистіть і збризкайте лимонним соком.

Хурму наріжте тонкими пластинами.

Мандарини очистіть від шкірки, розберіть на часточки і зніміть плівочки. Повинні вийти не великі шматочки м’якоті.

Рукколу, промийте салатний мікс, обтрусіть і викладіть сушитися на рушник.

Змішайте мікс салатів, руколу, креветки, моцареллу, мандарини та хурму.

Додайте|добавляйте| кукурудзяну олію, сіль|соль|, мелений перець і акуратно перемішайте.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]