![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/05/recept-17899-1240x825.jpg)
-
Вигляд11
20 хв.
4 порції
Поки довгоочікувана поїздка до екзотичних країн відкладається, можна потішити себе смачним салатом з креветок та ананасу. Тарілочка чудової страви дозволить вам подумки помандрувати в далекі краї і трохи помріяти!
складові
-
Креветки (очищені)
250 г -
Ананас –
150 г -
Авокадо (стиглий) –
1 штука -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Цукор –
0,5 ч. л. -
Вершкове масло –
30 г -
Оливкова олія –
3 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ч. л. -
Винний оцет –
1 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Фіолетовий лук очистіть від лушпиння і дуже тонко наріжте.
Промийте цибулю під проточною водою, змішайте з оцтом, цукром та залиште на 10 хвилин під кришкою.
Очищені креветки обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору з обох боків.
Авокадо очистіть від шкірки, наріжте і збризкайте лимонним соком.
Консервований ананас наріжте невеликими шматочками.
Змішайте руколу, ананас, авокадо, креветки та мариновану цибулю.
Додайте мелений перець, сіль, оливкову олію та акуратно перемішайте.
Leave a Review