Салат з куркою, яйцями та паприкою

  • Вигляд
    3


30 хв.

2 порції

Цей салат чудово насичує завдяки великому вмісту білка. Оригінальні нотки йому надають спеції та копчена паприка. Курку рекомендую обсмажити на грилі або антипригарній сковороді, щоб обійтися мінімальною кількістю олії.

складові

  • Куряче філе –
    1 штука
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Салатний мікс –
    180 г
  • Зелень
    0,5 пучка
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Помідори –
    2 штуки
  • Паприка (копчена) –
    1 ч. л.
  • Оливкова олія
    1 ст.л.
  • Спеції та приправи (для курки) –
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 щіпка
  • Італійські трави –
    0,5 ч. л.

складові

  • Куряче філе –
    1 штука
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Салатний мікс –
    180 г
  • Зелень
    0,5 пучка
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Помідори –
    2 штуки
  • Паприка (копчена) –
    1 ч. л.
  • Оливкова олія
    1 ст.л.
  • Спеції та приправи (для курки) –
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 щіпка
  • Італійські трави –
    0,5 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Промийте філе, злегка відбийте та обваляйте у спеціях для курки.

Обсмажте його з двох боків до гарної рум’яної скоринки і наріжте смужками.

Відваріть яйця круто, охолодіть у холодній воді, очистіть і наріжте часточками.

Такими ж часточками наріжте помідори, подрібніть зелень і наріжте цибулю пір’ям.

Викладіть усі інгредієнти на подушку із листової зелені.

Посипте салат травами та копченою паприкою, посоліть і збризкайте оливковою олією.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]