Салат з куркою та фетою

  • Вигляд
    4


20 хв.

4 порції

Здається, що ситна смажена курка та легка пікантна фета не надто добре поєднуються між собою. Але насправді разом зі свіжими овочами виходить дуже смачний, а головне корисний салат.

складові

  • Куряче філе –
    2 штуки
  • Спеції та приправи (для курки) –
    1 ч. л.
  • Помідори черрі –
    200 г
  • Салат айсберг –
    1 качан
  • Фета –
    150 г
  • Кріп –
    0.5 пучка
  • Ананас –
    200 г
  • Прованські трави –
    1 ч. л.
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Лимонний сік
    2 ч. л.

складові

  • Куряче філе –
    2 штуки
  • Спеції та приправи (для курки) –
    1 ч. л.
  • Помідори черрі –
    200 г
  • Салат айсберг –
    1 качан
  • Фета –
    150 г
  • Кріп –
    0.5 пучка
  • Ананас –
    200 г
  • Прованські трави –
    1 ч. л.
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Лимонний сік
    2 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Наріжте курку великими шматочками, обваляйте у спеціях та обсмажте до золотистості.

Довільно подрібніть айсберг, наріжте черрі четвертинками, а ананас великими шматочками.

Додайте кубики фети та рубаний кріп. Посипте салат прованськими травами.

Збризкайте його оливковою олією та лимонним соком.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]