![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/07/recept-21327-1240x827.jpg)
-
Вигляд4
20 хв.
4 порції
Здається, що ситна смажена курка та легка пікантна фета не надто добре поєднуються між собою. Але насправді разом зі свіжими овочами виходить дуже смачний, а головне корисний салат.
складові
-
Куряче філе –
2 штуки -
Спеції та приправи (для курки) –
1 ч. л. -
Помідори черрі –
200 г -
Салат айсберг –
1 качан -
Фета –
150 г -
Кріп –
0.5 пучка -
Ананас –
200 г -
Прованські трави –
1 ч. л. -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Лимонний сік –
2 ч. л.
складові
-
Куряче філе –
2 штуки -
Спеції та приправи (для курки) –
1 ч. л. -
Помідори черрі –
200 г -
Салат айсберг –
1 качан -
Фета –
150 г -
Кріп –
0.5 пучка -
Ананас –
200 г -
Прованські трави –
1 ч. л. -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Лимонний сік –
2 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Наріжте курку великими шматочками, обваляйте у спеціях та обсмажте до золотистості.
Довільно подрібніть айсберг, наріжте черрі четвертинками, а ананас великими шматочками.
Додайте кубики фети та рубаний кріп. Посипте салат прованськими травами.
Збризкайте його оливковою олією та лимонним соком.
Leave a Review