Салат з куркою та грушею

  • Вигляд
    3


30 хв.

2 порції

Груша – один із моїх улюблених інгредієнтів у салатах. Вона чудово поєднується з овочами, зеленню і, звичайно, з куркою. А для пікантності я додаю нарізаний тонкою стружкою за допомогою овочечистки чеддер. Втім, підійде будь-який твердий сир, але раджу вибирати саме витриманий.

складові

  • Куряче філе –
    1 штука
  • Спеції та приправи (для курки) –
    1 ч. л.
  • Шпинат –
    1 пучок
  • Груша –
    1 штука
  • Журавлина (сушена) –
    1 жменя
  • Грецькі горіхи –
    1 жменя
  • Сир Чеддер –
    60 г
  • Оливкова олія
    1 ст.л.
  • Бальзамічний оцет –
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 щіпка

складові

  • Куряче філе –
    1 штука
  • Спеції та приправи (для курки) –
    1 ч. л.
  • Шпинат –
    1 пучок
  • Груша –
    1 штука
  • Журавлина (сушена) –
    1 жменя
  • Грецькі горіхи –
    1 жменя
  • Сир Чеддер –
    60 г
  • Оливкова олія
    1 ст.л.
  • Бальзамічний оцет –
    1 ч. л.
  • Сіль
    1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Наріжте куряче філе шматочками середнього розміру, обваляйте в спеціях та обсмажте до рум’яності.

Грушу наріжте тонкими часточками, а сир – пластинами чи стружкою. Можна просто натерти.

На пару хвилин залийте журавлину теплою водою та обсушіть паперовими рушниками.

Промийте шпинат і викладіть на нього грушу з куркою та сиром.

Посипте салат горіхами та журавлиною, посоліть і збризкайте оливковою олією з бальзаміком.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]