![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-10871-1240x827.jpg)
-
Вигляд3
30 хв.
2 порції
Груша – один із моїх улюблених інгредієнтів у салатах. Вона чудово поєднується з овочами, зеленню і, звичайно, з куркою. А для пікантності я додаю нарізаний тонкою стружкою за допомогою овочечистки чеддер. Втім, підійде будь-який твердий сир, але раджу вибирати саме витриманий.
складові
-
Куряче філе –
1 штука -
Спеції та приправи (для курки) –
1 ч. л. -
Шпинат –
1 пучок -
Груша –
1 штука -
Журавлина (сушена) –
1 жменя -
Грецькі горіхи –
1 жменя -
Сир Чеддер –
60 г -
Оливкова олія –
1 ст.л. -
Бальзамічний оцет –
1 ч. л. -
Сіль –
1 щіпка
складові
-
Куряче філе –
1 штука -
Спеції та приправи (для курки) –
1 ч. л. -
Шпинат –
1 пучок -
Груша –
1 штука -
Журавлина (сушена) –
1 жменя -
Грецькі горіхи –
1 жменя -
Сир Чеддер –
60 г -
Оливкова олія –
1 ст.л. -
Бальзамічний оцет –
1 ч. л. -
Сіль –
1 щіпка
Покроковий рецепт приготування
Наріжте куряче філе шматочками середнього розміру, обваляйте в спеціях та обсмажте до рум’яності.
Грушу наріжте тонкими часточками, а сир – пластинами чи стружкою. Можна просто натерти.
На пару хвилин залийте журавлину теплою водою та обсушіть паперовими рушниками.
Промийте шпинат і викладіть на нього грушу з куркою та сиром.
Посипте салат горіхами та журавлиною, посоліть і збризкайте оливковою олією з бальзаміком.
Leave a Review