![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-24526-1240x827.jpg)
-
Вигляд7
20 хв.
2 порції
У цьому салаті зі свіжою руколою я волію використовувати мідії в раковинах. Тому далі в рецепті розповім вам, як їх правильно відварити. А заразом пропоную додати трохи інших морепродуктів.
складові
-
Рукола
140 г -
Помідори черрі –
160 г -
Кальмари –
1 тушка -
Креветки –
150 г -
Мідії (у раковинах) –
400 г -
Вода –
1 л -
Вино (біле) –
150 мл -
Спеції та приправи –
2 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Закип’ятіть воду, додайте вино та спеції. Я волію перець, бадьян, гвоздику та кардамон.
Проварити все це пару хвилин і викласти в каструлю мідії.
Варіть мідії близько 5 хвилин і дістаньте із води. Раковини, які не розкрилися, треба викинути.
Окремо приваріть кальмари та креветки близько 3-4 хвилин. Довільно наріжте.
Наріжте чері, додайте|добавляйте| рукколу і перемішайте салат.
Leave a Review