Салат з мідіями та руколою

  • Вигляд
    7


20 хв.

2 порції

У цьому салаті зі свіжою руколою я волію використовувати мідії в раковинах. Тому далі в рецепті розповім вам, як їх правильно відварити. А заразом пропоную додати трохи інших морепродуктів.

складові

  • Рукола
    140 г
  • Помідори черрі –
    160 г
  • Кальмари –
    1 тушка
  • Креветки –
    150 г
  • Мідії (у раковинах) –
    400 г
  • Вода
    1 л
  • Вино (біле) –
    150 мл
  • Спеції та приправи
    2 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Закип’ятіть воду, додайте вино та спеції. Я волію перець, бадьян, гвоздику та кардамон.

Проварити все це пару хвилин і викласти в каструлю мідії.

Варіть мідії близько 5 хвилин і дістаньте із води. Раковини, які не розкрилися, треба викинути.

Окремо приваріть кальмари та креветки близько 3-4 хвилин. Довільно наріжте.

Наріжте чері, додайте|добавляйте| рукколу і перемішайте салат.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]