![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-24537-1240x827.jpg)
-
Вигляд14
20 хв.
2 порції
При всій своїй простоті такий салат виходить дуже красивим та вишуканим. Тому не пошкодуйте трохи часу на презентацію та подачу. А заразом розповім як приготувати винну заправку, яка така гарна з мідіями.
складові
Для салату:
-
Мідії (у раковинах) –
400 г -
Креветки –
200 г -
Помідори черрі –
160 г -
Огірки –
2 штуки -
Салатний мікс –
2 жмені -
Цибуля фіолетова –
1 штука -
Селера –
1 штука -
Кольрабі –
1 штука
Для заправки:
-
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Вино (біле сухе) –
100 мл -
Чебрець –
1 гілочка -
Часник –
2 зубчика -
Молотий чорний перець –
2 дрібки -
Орегано –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Наріжте кольрабі, селеру та огірки тонкими пластинками.
Крупно наріжте цибулю і злегка підсмажте її на грилі або сухій сковороді з чері.
Приваріть креветки 3-5 хвилин|мінути| і очистіть.
Закип’ятіть літр води, додайте спеції до смаку і 5 хвилин проваріть мідії в раковинах, щоб вони розкрилися.
Подрібніть чебрець і часник, додайте спеції та змішайте з олією та вином. Проварити заправку буквально пару хвилин.
Гарно викладіть усі інгредієнти та полийте салат заправкою.
Leave a Review