Салат з оселедцем та скумбрією під шубою

  • Вигляд
    3

30 хв.

8 порцій

Улюблену «Оселедця під шубою» можна приготувати і зі скумбрії. Від такої добавки смак виходить ще багатшим і насиченим. До того ж, скумбрія легко відокремлюється від кісток, тому на приготування салату піде зовсім небагато часу.

складові

  • Оселедець (готове філе) –
    300 г
  • Скумбрія (середня) –
    1 штука
  • Буряк (відварений) –
    250 г
  • Морква (варена) –
    200 г
  • Відварна картопля) –
    250 г
  • Яйця курячі (варені) –
    3 штуки
  • Цибуля ріпчаста –
    2 штуки
  • Майонез –
    250 мл
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Оселедець наріжте, скумбрію очистіть, випатрайте і подрібніть.

Варені овочі та яйця натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте ножем.

Викладіть на широку тарілку шарами оселедець зі скумбрією, цибулю та картопля. Поперчіть, посоліть та змастіть майонезом.

Додайте шар моркви, потім яйця і буряки, змішані з маойнезом.

Готовий салат можете змастити зверху майонезом, прикрасити зеленню та журавлиною. Перед подачею поставте блюдо на 2:00 в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]