Салат з пекінської капусти, корейської моркви та огірків

  • Вигляд
    38


10 хв.

4 порції

Люблю подібні салати. Готуються просто, виходять недорогими та смачними! Щоб підтримати азіатські мотиви, замість чорного перцю я використовую мелений імбир. Часник за бажання можна не додавати. У такому разі збільште кількість імбиру.

складові

  • Пекінська капуста –
    300 г
  • Корейська морква –
    200 г
  • Огірки –
    3 штуки
  • Часник
    2 зубчика
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • мелений імбир
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Наріжте пекінську капусту та огірки.


Додайте корейську моркву та пропущений через прес часник.

Салат з пекінської капусти, корейської моркви та огірків – фото приготування рецепту, крок 2

Додайте мелений імбир, сіль та оливкову олію. Перемішайте та приберіть на 2 години в холодильник.

Салат з пекінської капусти, корейської моркви та огірків – фото приготування рецепту, крок 3

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]