-
Вигляд38
10 хв.
4 порції
Люблю подібні салати. Готуються просто, виходять недорогими та смачними! Щоб підтримати азіатські мотиви, замість чорного перцю я використовую мелений імбир. Часник за бажання можна не додавати. У такому разі збільште кількість імбиру.
складові
-
Пекінська капуста –
300 г -
Корейська морква –
200 г -
Огірки –
3 штуки -
Часник –
2 зубчика -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
мелений імбир
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Наріжте пекінську капусту та огірки.
Додайте корейську моркву та пропущений через прес часник.
Додайте мелений імбир, сіль та оливкову олію. Перемішайте та приберіть на 2 години в холодильник.
Leave a Review