-
Вигляд3
15 хв.
4 порції
Смачні салати виходять тільки з якісних інгредієнтів, тому завжди використовуйте свіжі та соковиті овочі. Ділюсь своїм улюбленим рецептом салату з пекінською капустою!
складові
-
Пекінська капуста –
300 г -
Болгарський перець –
200 г -
Морква (середня) –
1 штука -
Редиска –
150 г -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Яблучний оцет –
1 ч. л. -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Пекінську капусту нашаткуйте соломкою.
Моркву очистіть та натріть на тертці. Редиска наріжте дрібними шматочками.
Болгарський перець очистіть від насіння та наріжте брусочками.
Змішайте капусту з морквою, редисом, оцтом та сіллю. Злегка розімніть масу руками.
Додайте оливкову олію, болгарський перець та акуратно перемішайте салат.
Leave a Review