Салат з пекінської капусти з болгарським перцем та морквою.

  • Вигляд
    3


15 хв.

4 порції

Смачні салати виходять тільки з якісних інгредієнтів, тому завжди використовуйте свіжі та соковиті овочі. Ділюсь своїм улюбленим рецептом салату з пекінською капустою!

складові

  • Пекінська капуста –
    300 г
  • Болгарський перець –
    200 г
  • Морква (середня) –
    1 штука
  • Редиска –
    150 г
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Яблучний оцет –
    1 ч. л.
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Пекінську капусту нашаткуйте соломкою.


Моркву очистіть та натріть на тертці. Редиска наріжте дрібними шматочками.

Салат з пекінської капусти з болгарським перцем та морквою – фото приготування рецепту, крок 2

Болгарський перець очистіть від насіння та наріжте брусочками.

Салат з пекінської капусти з болгарським перцем та морквою – фото приготування рецепту, крок 3

Змішайте капусту з морквою, редисом, оцтом та сіллю. Злегка розімніть масу руками.

Салат з пекінської капусти з болгарським перцем та морквою – фото приготування рецепту, крок 4

Додайте оливкову олію, болгарський перець та акуратно перемішайте салат.

Салат з пекінської капусти з болгарським перцем та морквою – фото приготування рецепту, крок 5

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]