![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/06/recept-24541-1240x827.jpg)
-
Вигляд5
20 хв.
2 порції
Головна особливість цього салату в тому, що мідії до нього йдуть у раковинах, а креветки – у панцирах. Можливо, це не так зручно, як очищені морепродукти. Але все окупає краса та дивовижний аромат готової страви.
складові
-
Креветки –
500 г -
Мідії –
500 г -
Помідори черрі –
300 г -
Рукола
150 г -
Салатний мікс –
2 жмені -
Лайм –
1 штука -
Молотий чорний перець –
0.5 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Закип’ятіть воду і відваріть мідії та креветки приблизно по 5 хвилин. Краще окремо один від одного.
Наріжте чері, додайте рукколу та салатний мікс.
Збризкайте все соком лайма. Поперчіть.
Leave a Review