-
Вигляд38
10 хв.
3 порції
У мене завжди є в холодильнику качан свіжої капусти. З неї можна приготувати багато різних страв, але найчастіше це, звичайно, салати. Пропоную вашій увазі цей чудовий рецепт. У моїй родині він користується популярністю.
складові
-
Капуста білокачанна) –
400 г -
Морква (середня) –
1 штука -
Чорнослив –
5 штук -
Майонез –
3 ст.л. -
Цукор –
0,5 ч. л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Білокачанну капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
Додайте цукор, сіль і злегка розімніть руками.
Моркву натріть на великій тертці.
Чорнослив промийте окропом, обсушіть і подрібніть.
Змішайте капусту, моркву та чорнослив. Додайте за смаком сіль та мелений перець.
Заправте салат майонезом та перемішайте.
Leave a Review