-
Вигляд3
15 хв.
2 порції
Навіть класичний сендвіч заграє новими фарбами, якщо виявити трохи фантазії. Наприклад, приготувати його із цілого багету. Насправді це не лише ефектно, а ще й дуже зручно. А потім можна просто нарізати його на шматочки.
складові
-
Багет –
1 штука -
Варена ковбаса –
100 г -
Сир –
100 г -
Салат латук –
2-3 листа -
Помідори –
2 штуки -
Соус –
3 ст.л. за смаком
Покроковий рецепт приготування
Наріжте сир, помідори та ковбасу тонкими слайсами.
Надріжте багет уздовж, але не повністю розрізайте.
Змастіть соусом до смаку.
Викладіть салатне листя і потім всю іншу начинку.
Leave a Review