Сендвіч із багету

  • Вигляд
    3


15 хв.

2 порції

Навіть класичний сендвіч заграє новими фарбами, якщо виявити трохи фантазії. Наприклад, приготувати його із цілого багету. Насправді це не лише ефектно, а ще й дуже зручно. А потім можна просто нарізати його на шматочки.

складові

  • Багет –
    1 штука
  • Варена ковбаса –
    100 г
  • Сир –
    100 г
  • Салат латук –
    2-3 листа
  • Помідори –
    2 штуки
  • Соус –
    3 ст.л. за смаком

Покроковий рецепт приготування

Наріжте сир, помідори та ковбасу тонкими слайсами.

Надріжте багет уздовж, але не повністю розрізайте.

Змастіть соусом до смаку.

Викладіть салатне листя і потім всю іншу начинку.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]