Смажений камамбер у паніровці

  • Вигляд
    3


30 хв.

2 порції

Серед усіх видів смаженого сиру особливу увагу варто приділити камамбер. Його можна приготувати по-різному: і у вигляді сніданку, і як щільну пікантну закуску. На цей раз пропоную зупинитися на другому варіанті і розібрати його докладніше.

складові

  • Камамбер –
    250 г
  • Яйця курячі
    2 штуки
  • Спеції та приправи
    1 ч. л.
  • Панірувальні сухарі –
    8 ст.л.
  • Борошно –
    8 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Збийте яйця, змішайте борошно зі спеціями. За бажанням наріжте камамбер.

Вмочіть камамбер в яйце, борошно, знову в яйце і сухарики. Відправте у холодильник на 15 хвилин.

Обсмажте камамбер у фритюрі до рівномірно рум’яної скоринки.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]