![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/07/recept-32618-1240x827.jpg)
-
Вигляд3
30 хв.
2 порції
Серед усіх видів смаженого сиру особливу увагу варто приділити камамбер. Його можна приготувати по-різному: і у вигляді сніданку, і як щільну пікантну закуску. На цей раз пропоную зупинитися на другому варіанті і розібрати його докладніше.
складові
-
Камамбер –
250 г -
Яйця курячі
2 штуки -
Спеції та приправи –
1 ч. л. -
Панірувальні сухарі –
8 ст.л. -
Борошно –
8 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Збийте яйця, змішайте борошно зі спеціями. За бажанням наріжте камамбер.
Вмочіть камамбер в яйце, борошно, знову в яйце і сухарики. Відправте у холодильник на 15 хвилин.
Обсмажте камамбер у фритюрі до рівномірно рум’яної скоринки.
Leave a Review