-
Вигляд37
15 хв.
6 порцій
У сезон овочів дуже хочеться встигнути насолодитися цією різноманітністю смаків. Найпростіший спосіб – щодня готувати різні салати. Пропоную розширити асортимент звичних страв і приготувати свіжий салат з редискою та пекінською капустою.
складові
-
Пекінська капуста –
400 г -
Редиска –
200 г -
Огірки (великі) –
1 штука -
Помідори –
250 г -
Болгарський перець –
1 штука -
Зелень (будь-яка) –
пару гілочок -
Оливкова олія –
3 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Молотий чорний перець (великого помелу) –
за смаком -
Сіль –
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Пекінську капусту промийте, обтрусіть та очистіть від верхніх листочків, потім наріжте.
Наріжте редиску, огірки, помідори, болгарський перець та зелень.
У глибокій мисці змішайте капусту, лимонний сік та сіль. Додайте решту овочів, зелені та акуратно перемішайте.
Поперчіть і заправте салат оливковою олією.
Leave a Review