Вегетаріанський салат Олів’є

  • Вигляд
    18


1 год. 0 хв.

4 порції

Насправді вегетаріанське олів’є дуже мало чим відрізняється від класичного. Потрібно лише врахувати пару дрібниць і вирішити питання із заправкою. Але основа залишається тією ж, а подробиці читайте далі у рецепті.

складові

  • Картопля –
    4 штуки
  • Морква –
    2 штуки
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Каперси –
    2 ст.л.
  • Мариновані огірки –
    3 штуки
  • Мариновані гриби –
    130 г
  • Майонез (пісний) –
    150 г

Покроковий рецепт приготування

Запекти картоплю та моркву у фользі близько 40 хвилин при 180 градусах – до м’якості. Дайте охолонути та очистіть.


Наріжте овочі, огірки та гриби кубиком. Додати горошок і каперси.

Вегетаріанський салат Олів'є – фото приготування рецепту, крок 2

Заправте пісний салат майонезом. Або можете змішати оливкову олію з гірчицею та лимонним соком за смаком.

Вегетаріанський салат Олів'є – фото приготування рецепту, крок 3

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]