-
Вигляд3
1 год. 0 хв.
4 порції
З усіх старих популярних салатів олів’є – один із тих, які найпростіше адаптувати під веганську дієту. І далі в рецепті я розповім, як це зробити і що можна замінити. А заразом – що робити з веганською заправкою до салату.
складові
Для салату:
-
Картопля –
4 штуки -
Морква –
2 штуки -
Мариновані огірки –
3 штуки -
Авокадо –
1 штука -
Зелений горошок –
150 г -
Кріп –
6 гілочок -
Яблука –
1 штука -
Цибуля –
1 штука
Для заправки:
-
Авокадо –
1 штука -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Оливкова олія –
100 мл -
Цукор –
1 ч. л. -
Спеції та приправи –
1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Відваріть картоплю і моркву до готовності і дайте їм повністю охолонути.
Дрібно нарубайте цибулю та кріп, а решту інгредієнтів для олів’є наріжте дрібним кубиком. Додати горошок.
Для заправки збийте в блендері м’якуш стиглого авокадо з іншими інгредієнтами.
Leave a Review