Веганський рецепт Олів’є

  • Вигляд
    3


1 год. 0 хв.

4 порції

З усіх старих популярних салатів олів’є – один із тих, які найпростіше адаптувати під веганську дієту. І далі в рецепті я розповім, як це зробити і що можна замінити. А заразом – що робити з веганською заправкою до салату.

складові

Для салату:
  • Картопля –
    4 штуки
  • Морква –
    2 штуки
  • Мариновані огірки –
    3 штуки
  • Авокадо –
    1 штука
  • Зелений горошок –
    150 г
  • Кріп –
    6 гілочок
  • Яблука –
    1 штука
  • Цибуля –
    1 штука
Для заправки:
  • Авокадо –
    1 штука
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Оливкова олія
    100 мл
  • Цукор
    1 ч. л.
  • Спеції та приправи
    1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Відваріть картоплю і моркву до готовності і дайте їм повністю охолонути.

Дрібно нарубайте цибулю та кріп, а решту інгредієнтів для олів’є наріжте дрібним кубиком. Додати горошок.

Для заправки збийте в блендері м’якуш стиглого авокадо з іншими інгредієнтами.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]