Вітамінний салат з пекінської капусти та моркви

  • Вигляд
    7


15 хв.

3 порції

Приготувати салат можна навіть із найпростіших продуктів. Наприклад, завалялися у вас пекінська капуста, морква та трохи зелені. Ось із цих інгредієнтів вже вийде дуже смачний вітамінний салат. Розповідаю, як я готую його!

складові

  • Пекінська капуста –
    300 г
  • Морква (велика) –
    1 штука
  • Петрушка –
    4 гілочки
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Оливкова олія
    2 ст.л.
  • Молотий чорний перець
    за смаком
  • Сіль
    за смаком

Покроковий рецепт приготування

Пекінську капусту промийте, обсушіть та очистіть від верхніх листочків.


Наріжте капусту тонкою соломкою.

Вітамінний салат з пекінської капусти та моркви – фото приготування рецепту, крок 2

Моркву очистіть та натріть на тертці.

Вітамінний салат з пекінської капусти та моркви – фото приготування рецепту, крок 3

Петрушку промийте, обтрусіть і подрібніть.

Вітамінний салат з пекінської капусти та моркви – фото приготування рецепту, крок 4

У широкій мисці змішайте пекінську капусту, лимонний сік та сіль.

Вітамінний салат з пекінської капусти та моркви – фото приготування рецепту, крок 5

Додайте моркву, зелень, оливкову олію та мелений перець. Добре перемішайте салат.

Вітамінний салат з пекінської капусти та моркви – фото приготування рецепту, крок 6

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]