Гарбузовий сік з м’якоттю

  • Вигляд
    22

Обов’язково вмикайте гарбуз у раціон свого харчування. Якщо не любите кашу, приготуйте із неї сік. Для цього навіть не потрібна соковитискач, все робиться за допомогою звичайного блендера. Корисний напій можна закатати на зиму або пити одразу.

складові

  • Гарбуз (очищений) —
    1 кг
  • Вода (фільтрована) —
    1,5 л
  • Цукор
    200 г

Покроковий рецепт приготування

Очищений гарбуз наріжте дрібними кубиками і помістіть у каструлю.




Влийте холодну воду та проваріть 30 хвилин на слабкому вогні.

Гарбузовий сік з м'якоттю – фото приготування рецепту, крок 2


М’який гарбуз виловіть шумівкою в окрему ємність і подрібніть занурювальним блендером.

Гарбузовий сік з м'якоттю – фото приготування рецепту, крок 3


Гарбузове пюре перекладіть назад у відвар, що залишився у каструлі.

Гарбузовий сік з м'якоттю – фото приготування рецепту, крок 4


Всипте цукор і добре перемішайте.

Гарбузовий сік з м'якоттю – фото приготування рецепту, крок 5


Сік можна пити одразу або закатати гарячим у стерилізовані банки.

Гарбузовий сік з м'якоттю – фото приготування рецепту, крок 6


    Leave a Review

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    [an error occurred while processing the directive]