-
Вигляд22
Обов’язково вмикайте гарбуз у раціон свого харчування. Якщо не любите кашу, приготуйте із неї сік. Для цього навіть не потрібна соковитискач, все робиться за допомогою звичайного блендера. Корисний напій можна закатати на зиму або пити одразу.
складові
-
Гарбуз (очищений) —
1 кг -
Вода (фільтрована) —
1,5 л -
Цукор —
200 г
Покроковий рецепт приготування
Очищений гарбуз наріжте дрібними кубиками і помістіть у каструлю.
Влийте холодну воду та проваріть 30 хвилин на слабкому вогні.
М’який гарбуз виловіть шумівкою в окрему ємність і подрібніть занурювальним блендером.
Гарбузове пюре перекладіть назад у відвар, що залишився у каструлі.
Всипте цукор і добре перемішайте.
Сік можна пити одразу або закатати гарячим у стерилізовані банки.
Leave a Review