-
Вигляд22
Кожна господиня коригує рецепти на власний смак. Але буває так, що все просто ідеально і змінювати нічого не хочеться. Так у мене сталося з цим рецептом. Лагман зі свининою, картоплею та локшиною став улюбленою стравою моєї родини!
складові
-
Свинина (нашийок) —
400 г -
Локшина –
300 г -
Картопля –
300 г -
Помідори –
150 г -
Болгарський перець —
1 штука -
Морква (середня) –
1 штука -
Цибуля ріпчаста —
1 штука -
Рослинна олія —
2 ст.л. -
Чорний перець —
4 горошини -
Хмелі-сунелі –
за смаком -
Сіль —
за смаком -
Вода (фільтрована) —
1,5 л -
Петрушка (для подачі) –
4 гілочки
Покроковий рецепт приготування
Наріжте свинину, помідори, петрушку, очищену картоплю, болгарський перець, моркву і цибулю.
Розігрійте масло в казанці, всипте свинину і добре підрум’яньте з усіх боків.
Додайте моркву, цибулю і продовжуйте готувати до золотистого кольору цибулі.
Всипте помідори, болгарський перець та обсмажуйте ще 7-10 хвилин.
Додайте картоплю, хмелі-сунелі та чорний перець горошком. Готуйте 10 хвилин|мінути|, помішуючи м’ясо з овочами.
Влийте гарячу воду, посоліть, накрийте кришкою і гасіть 50 хвилин на повільному вогні.
В окремій каструлі відваріть локшину до готовності згідно з інструкцією на упаковці.
Розкладіть по тарілках локшину, додайте суп із м’ясом та овочами, присипте подрібненою петрушкою.
Leave a Review