Вершковий стейк фетучіні

  • Вигляд
    28

Плануєте незвичайне побачення, але не можете вибрати між стейком і макаронами? Наше просте рішення: мати обидва!

Куряче фетучіні назавжди залишиться класичним фаворитом, але в особливо особливих випадках стейк підсилює вишуканість цієї класичної страви з пасти. У поєднанні із солодкими помідорами черрі, шпинатом і домашньою бальзамічною глазур’ю ця страва виглядає так, ніби на її приготування пішли години, хоча насправді вона готується всього за 30 хвилин. Незалежно від того, чи потрібен вам рецепт вечері на День Святого Валентина в останню хвилину (ми судити не будемо) чи просто хочете побалувати себе після довгого тижня, цей стейк фетучіні стане вашою новою стравою.

Не хочеться додавати стейк до страви з макаронами? Без проблем. Приготуйте наш стейк із зворотним обсмаженням або стейк з каджунським маслом і подавайте разом із макаронами як є або з нашим найкращим соусом Альфредо замість вершкового соусу, який тут використовується.

Подавайте цю страву, гідну вечірнього побачення, зі смаженою спаржею, фаршированими грибами або панцанеллою на сковороді, щоб вечеря запам’яталася.

Ви зробили це для вечірнього побачення і закохалися в цю страву? Дайте нам знати в коментарях нижче та не забудьте оцінити!

Врожайність:

4

порція(и)

Час підготовки:
10 хв

Загальний час:
30 хв

Кал/порція:
860

Напрямки

    1. Крок 1

      У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відваріть макарони до аль денте згідно з інструкціями на упаковці. Залиште ½ склянки води для пасти, перш ніж злити. Поверніть макарони в каструлю.

    2. Крок 2Обмажте обидві сторони стейка маслом і щедро приправте сіллю і перцем. У великій сковороді на середньому сильному вогні обсмажте стейк до бажаної готовності, 4 хвилини з кожного боку для середнього просмаження. Перекладіть на тарілку, щоб дати відпочити 10 хвилин. Тонко наріжте стейк.
    3. Крок 3У сковороді розтопіть масло на середньому вогні. Додайте часник і варіть, поки він не розм’якшиться і не стане ароматним, 1-2 хвилини. Всипте борошно і варіть ще 1 хвилину, потім повільно додайте молоко, збиваючи, щоб розбити грудочки, і тушкуйте до загустіння 5 хвилин. Додайте пармезан і петрушку, приправте сіллю і перцем. Додайте помідори і варіть до розриву 2-3 хвилини.
    4. Крок 4Додайте зварену пасту та ¼ склянки зарезервованої води для макаронів у сковороду та перемішайте, додаючи ще води для макаронів за потреби. Додати шпинат і перемішувати, поки не зів’яне.
    5. Крок 5Зверху викладіть нарізаний стейк і полийте бальзамічної глазур’ю.

вершковий стейк фетучіні

Інгредієнти

  • Кошерна сіль

  • 12 унція

    фетучіні

  • 1 фунт.

    стейк без кісток

  • 2 ст.л.

    рослинна олія

  • Чорний свіжозмелений перець

  • 2 ст.л.

    вершкове масло

  • 2

    зубчики часнику, подрібнені

  • 2 ст.л.

    борошно універсального призначення

  • 2 в.

    молоко

  • 1/2 в.

    свіжотертого пармезану

  • 1 ст.л.

    свіжонарізаної петрушки

  • 1 1/2 в.

    порізаних навпіл помідорів черрі

  • 4 в.

    дитячий шпинат

  • 2 ст.л.

    бальзамічна глазур (1/3 c. бальзамічного оцту кип’ятити приблизно 10 хвилин)

    Leave a Review

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    [an error occurred while processing the directive]