-
Вигляд16
15 хв.
4 порції
Одна з моїх улюблених закусок на святковий стіл це бутерброди. Причина дуже проста – мінімум зусиль та максимум різноманітності. Вони готуються за лічені хвилини, зате це чудове повноцінне перекушування. Ловіть рецепт із багету.
складові
-
Багет –
2 штуки -
Зелень —
5 гілочок -
Маслини –
2 жмені -
Моцарелла —
200 г -
Соус песто —
100 г -
Печериці –
3-4 штуки -
Зелена цибуля —
2 пера -
Помідори черрі —
2 штуки
Покроковий рецепт приготування
Наріжте багет навпіл уздовж і потім наріжте половинки порційні шматочки.
Змастіть песто соусом.
Подрібніть зелень і зелену цибулю, наріжте маслини кільцями, а гриби, моцарелу та помідори – пластинками.
Довільно розкладіть начинку та посипте спеціями за бажанням.
Leave a Review