-
Вигляд5
30 хв.
4 порції
Багато хто відмовляється від смачних страв, бо змушений стежити за фігурою. На щастя, оселедець під шубою можна приготувати і без майонезу. Просто замініть звичний інгредієнт йогуртом. Мені здається, від цього салат виходить навіть смачнішим!
складові
-
Оселедець (малосольний) —
1 штука -
Буряк (відварений) –
2 штуки -
Морква (варена) –
2 штуки -
Відварна картопля) —
200 г -
Яйця курячі (варені) –
2 штуки -
Цибуля ріпчаста —
1 штука -
Грецький йогурт
200 мл -
Зелень (різна) —
півпучка -
Молотий чорний перець —
за смаком -
Сіль —
за смаком
Покроковий рецепт приготування
Очистіть і випатрайте оселедця. Ретельно переберіть філе риби від кісток і дрібно наріжте його.
Усю зелень та цибулю теж подрібніть. Частину зелені відразу відкладіть для прикраси готового салату.
Варені картоплю, моркву, буряк та яйця натріть на тертці.
Викладіть на тарілку шар картоплі, посоліть і поперчіть. Для зручності приготування я використовую кільце сервіровки.
Зверху шарами додайте оселедець, цибулю та грецький йогурт.
Розкладіть шар варених яєць, трохи присипте зеленню, сіллю та перцем.
Знову акуратно змастіть грецьким йогуртом.
Наступним шаром додайте варену терту морквину.
Зверху на моркву викладіть буряк, змішаний з йогуртом.
Прикрасьте салат зеленню, а потім поставте на 1,5 години настоятися в холодильник. Легкий і смачний оселедець під шубою готовий!
Leave a Review