-
Вигляд5
20 хв.
4 порції
Кускус часто готують з м’ясом та овочами, додають у запіканки чи супи. Але я спробувала приготувати салат із кускусом, овочами та креветками. Вийшло дуже смачно, так що сміливо ділюся своєю знахідкою з вами!
складові
-
Креветки (охолоджені) –
400 г -
Кускус (варений) –
1 склянка -
Огірки –
2 штуки -
Помідори –
200 г -
Болгарський перець —
1 штука -
Оливкова олія —
3 ст.л. -
Лимонний сік —
1 ч. л. -
Сіль —
за смаком -
Вода (окріп) —
800 мл
Покроковий рецепт приготування
Промийте окропом креветки, остудіть і очистіть від панцирів.
Наріжте огірки, помідори та болгарський перець.
Змішайте креветки, кускус, помідори, болгарський перець та огірки.
Додайте сіль, оливкову олію, лимонний сік і перемішайте.
Викладіть готовий салат у піалу, за бажанням прикрасьте свіжою зеленню.
Leave a Review