-
Вигляд5
Салат з консервованою скумбрією та спаржею — ситний і при цьому легкий. Ідеальний рецепт для тих, хто слідкує за фігурою. Соковиті салатне листя, щільна і багата на корисні жирні кислоти скумбрія, хрумка обсмажена спаржа і заправка з азіатськими нотами соєвого соусу і рисового оцту створять ідеальний баланс і подарують справжнє гастрономічне задоволення без шкоди для талії.
Крок 1
На сильному вогні розігрійте сковороду-гриль та зменшіть нагрівання до середнього. Змастіть спаржу оливковою олією і смажте 6-8 хв, перевертаючи стебла на різні боки. Трохи остудіть і наріжте шматочками зручними для їжі.
Крок 2
Приготуйте заправку. Підсушіть кунжут на сковороді без олії, 1 хв. У невеликій мисці з’єднайте олію, соєвий соус і рисовий оцет, посоліть, приправте перцем, додайте кунжут і збийте.
Крок 3
Вийміть рибу з банки і крупно наламайте вилкою, видаліть кісточки. Дрібно наріжте зелену цибулю. Розкладіть на тарілки салатний мікс і спаржу, додайте скумбрію, посипте зеленою цибулею та полийте заправкою.
Спаржу можна замінити на броколі, відварену до стану аль денте. Для цього опустіть броколі, поділену на невеликі суцвіття, на 2-3 хвилини в киплячу підсолену воду, а потім одразу перекладіть у холодну воду з льодом, щоб зупинити приготування.
Leave a Review