Салат з тофу, грибами та пекінською капустою.

  • Вигляд
    4


20 хв.

4 порції

Для цього рецепту я вибираю маринований тофу, який не треба смажити чи якось готувати. Він чудово поєднується з пекінською капустою та грибами, а маринад потім можна використовувати як заправку для салату.

складові

  • Пекінська капуста —
    1 качан
  • Тофу —
    250 г
  • Печериці –
    250 г
  • Арахіс –
    1 жменя
  • Кунжутну олію —
    1 ст.л.
  • Часник
    2 зубчика
  • Рослинна олія
    1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Подрібніть часник і гриби, і обсмажте на звичайній олії до випаровування рідини.


Крупно наріжте пекінську капусту і злегка розімніть руками. Додайте спеції за бажанням.

Салат з тофу, грибами та пекінською капустою – фото приготування рецепту, крок 2

Додайте до капусти тофу та гриби, посипте арахісом і перемішайте салат.

Салат з тофу, грибами та пекінською капустою – фото приготування рецепту, крок 3

Збризкайте його ароматним кунжутним маслом.

Салат з тофу, грибами та пекінською капустою – фото приготування рецепту, крок 4

    Leave a Review

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    [an error occurred while processing the directive]