-
Вигляд4
20 хв.
4 порції
Для цього рецепту я вибираю маринований тофу, який не треба смажити чи якось готувати. Він чудово поєднується з пекінською капустою та грибами, а маринад потім можна використовувати як заправку для салату.
складові
-
Пекінська капуста —
1 качан -
Тофу —
250 г -
Печериці –
250 г -
Арахіс –
1 жменя -
Кунжутну олію —
1 ст.л. -
Часник —
2 зубчика -
Рослинна олія —
1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Подрібніть часник і гриби, і обсмажте на звичайній олії до випаровування рідини.
Крупно наріжте пекінську капусту і злегка розімніть руками. Додайте спеції за бажанням.
Додайте до капусти тофу та гриби, посипте арахісом і перемішайте салат.
Збризкайте його ароматним кунжутним маслом.
Leave a Review